حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در دانشکده ادبیات و علوم انسانی به مناسبت روز معلم

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۱۱ کد : ۲۷۶۱۲ اخبار دانشکده
چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳به مناسبت روز گرامیداشت مقام معلم معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند و تنی چند از مسئولان دانشگاه در دانشکده ادبیات و علوم انسانی حضور پیدا کردند و با اهدای شاخه گل از زحمات استادان تقدیر نمودند.

چهارشنبه 12 اردیبهشت ماه 1403به مناسبت روز گرامیداشت مقام معلم دکتر سیدجواد حسینی واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند، دکتر ابوالفضل بیجاری، رئیس اداره تحصیلات تکمیلی، دکتر عباس محمدی، معاون مدیر اموآموزشی و دکتر سمیه حمیدی، رئیس گروه امور هدایت استعدادهای درخشان با حضور در کلاس های درس و اهدای شاخه گل از زحمات استادان رشته های مختلف دانشکده ادبیات و علوم انسانی تقدیر و تشکر به عمل آوردند. در این بازدید دکتر حسن امامی، رئیس دانشکده و دکتر علی اشرفی، معاون آموزشی دانشکده، مسئولان دانشگاه را همراهی کردند.