مفاد شیوه نامه جامع آموزشی دوره های تحصیلی دانشگاه بیرجند مصوب شهریور ۱۴۰۲ در دانشکده ادبیات و علوم انسانی بررسی شد

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۳۸ کد : ۲۷۵۳۶ اخبار دانشکده
مفاد شیوه نامه جامع آموزشی دوره های تحصیلی دانشگاه بیرجند مصوب شهریور ۱۴۰۲ با حضور کارشناسان دانشکده ادبیات و علوم انسانی مورد بررسی قرار گرفت.

مفاد شیوه نامه جامع دوره های تحصیلی دانشگاه بیرجند مصوب شهریور ۱۴۰۲، با حضور کارشناسان گروه های آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، کارشناس خدمات آموزشی و کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشکده، طی روزهای شنبه ۸ اردیبهشت لغایت دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ مورد بررسی قرار گرفت. این جلسات به منظور بررسی تغییرات اعمال شده در شیوه نامه، اشتراک دانسته ها و تبادل مسائل آموزشی و ارائه راه حل مشکلات آموزشی دانشجویان در محل اتاق جلسات حوزه ریاست دانشکده برگزار شد. در طی این جلسات مواد عمومی و اختصاصی آیین نامه دوره کارشناسی و همچنین قوانین دوره کارشناسی ارشد به تفصیل مورد بحث و بررسی قرار گرفت؛ موارد مبتلابه گروه های آموزشی مطرح شد. مقرر شد درباره مواد و تبصره های دارای ابهام از مراجع ذی صلاح دانشگاه استعلام گردد.

آخرین ویرایش۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳