جلسه شورای مدیران حوزه معاونت دانشجویی در اداره بهداشت و درمان برگزار شد.

جلسه شورای مدیران حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه با حضور دکترموسوی معاون دانشجویی و مدیران این حوزه چهارشنبه ۱۸ مهر در اداره بهداشت و درمان دانشگاه برگزار گردید.

جلسه شورای مدیران حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه با حضور دکتر سید مرتضی موسوی معاون دانشجویی، دکتر رویا عقیلی مدیر اداره بهداشت و درمان، دکتر علی ثقة الاسلام مدیر تربیت بدنی دانشگاه، دکتر سمیه حمیدی مدیر دانشجویی و دکتر مهدی رضایی مدیر مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه، چهارشنبه 18 مهرماه در درمانگاه فرهیختگان برگزار گردید. در این جلسه دکترموسوی ضمن قدردانی از زحمات دکتر رویا عقیلی، انتصاب ایشان به عنوان دبیر مراکز بهـداشت ودرمان دانشـگاه‌ها و مؤسـسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور را تبریک گفت و در ادامه پیرامون مسائل مهم حوزه ها بحث و تبادل نظر صورت گرفت. در پایان این جلسه جذب دو نیرو جهت اداره بهداشت و درمان به دلیل اضافه شدن مسئولیت دبیرخانه مناطق مصوب گردید.