اداره بهداشت و درمان دانشگاه، قطب کشوی بیماری های ویروسی برگزار کرد:

کارگاه آموزشی «تب دنگی را بیشتر بشناسیم»

کارگاه آموزشی «تب دنگی را بیشتر بشناسیم!» به همت اداره بهداشت و درمان با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه و مرکز تحقیقات بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، با تدریس دکتر سودابه اسحقی متخصص بیماری های عفونی و استادیار آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، سه شنبه ۱۷ مهرماه در سامانه وبینار دانشگاه برگزار گردید.

اداره بهداشت و درمان دانشگاه، قطب کشوری بیماری­ های ویروسی، با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری و مرکز تحقیقات بیماری­ های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، سه شنبه 17 مهرماه کارگاه آموزشی با موضوع «تب دنگی را بیشتر بشناسیم!» را در سامانه وبینار دانشگاه برگزار نمود. در این وبینار که با استقبال و مشارکت 195نفر همراه بود، ابتدا دکتر رویا عقیلی، مدیر اداره بهداشت و درمان، ضمن خوش آمدگویی به حاضران در جلسه، شرح مختصری از فعالیت­ های مربوط به قطب و همکاری ­های عملی مشترک با مرکز تحقیقات بیماری­ های عفونی را بیان نمود. در ادامه دکتر اسحاقی، به معرفی بیماری تب دانگ و  عامل ایجاد این بیماری پرداخت و راه­ های انتقال، علائم و تظاهرات بالینی بیماری، گروه های پرخطر در معرض بیماری و نظام مراقبت در تب دانگ  را تشریح نمود. در پایان نیز به سوالات مطرح شده پاسخ داده شد.