کارگاه «الزامات بهداشتی محیط کار و اصول گندزدایی» برگزار شد.

کارگاه آموزشی«الزامات بهداشتی محیط کار و اصول گندزدایی» ویژه نیروهای خدمات به همت اداره بهداشت و درمان و با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و امور اداری دانشگاه، چهارشنبه ۴ مهرماه در سالن بشارت دانشگاه برگزار گردید.

واحد ایمنی و بهداشت، اداره بهداشت و درمان، به منظور ارتقاء سواد بهداشتی و ایمنی، اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان «الزامات بهداشتی محیط کار و اصول گندزدایی» ویژه «نیروهای خدمات دانشگاه» کرد. این کارگاه که با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و امور اداری، توسط زهرا صمدی، کارشناس ارشد مهندسی بهداشت محیط دانشگاه، روز چهارشنبه 4 مهر ماه 1401 در سالن بشارت برگزار شد. در این کارگاه صمدی به بیان مطالبی در خصوص اصول بهداشت فردی و حفاظتی، اصول بهداشتی محیط کار، بهداشت ابزار و وسایل نظافت، مدیریت صحیح پسماند، اصول استفاده از مواد گندزدا، شیوه صحیح گندزدایی سطوح با مواد گندزدا، ایمنی کار با مواد گندزدا و شیوه های صحیح تهیه غلظت های مختلف کلر پرداخت و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد. در این کارگاه همچنین بسته های بهداشتی حاوی ماسک و مواد ضدعفونی کننده به نیروهای خدمات اهداء گردید.