در راستای رسالت اجتماعی دانشگاه انجام شد:

امضاء تفاهم همکاری بین دانشگاه بیرجند با فرماندهی مرزبانی خراسان جنوبی

۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۱:۴۶ کد : ۹۴۰۱ اخبار ستادی
در راستای رسالت اجتماعی دانشگاه بیرجند تفاهم نامه همکاری دانشگاه با فرماندهی مرزبانی خراسان جنوبی امضا شد.
امضاء تفاهم همکاری بین دانشگاه بیرجند با فرماندهی مرزبانی خراسان جنوبی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، طی جلسه که صبح امروز شنبه 25 مرداد1399 با حضور دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه، سرهنگ غفرانی نماینده فرماندهی مرزبانی خراسان جنوبی و دکتر علی سعیدی مدیر کارآرآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه برگزار گردید، تفاهم همکاری بین دانشگاه بیرجند با فرماندهی مرزبانی خراسان جنوبی امضا شد.
استفاده از فرصت مطالعاتی اعضا هیات علمی در جامعه و صنعت، طرح‌های پژوهشی و فناوری تقاضا محور و طرح ستاپ را می توان از جمله موارد مهم مطرح شده عنوان کرد.
شایان ذکر است،  مقرر شد  نشست اعضا هیات علمی با تخصص‌های مرتبط با نیازهای مرزبانی خراسان جنوبی با کارشناسان نظامی به زودی برگزار گردد.

آخرین ویرایش۲۵ مرداد ۱۳۹۹