برگزاری دومین روز آزمون ارشد با رعایت پروتکل بهداشتی در دانشگاه بیرجند

۱۷ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۰:۲۹ کد : ۹۳۱۲ اخبار ستادی
دومین روز آزمون ارشد با رعایت پروتکل بهداشتی در حوزه آزمونی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری دومین روز آزمون ارشد با رعایت پروتکل بهداشتی در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آزمون کارشناسی ارشد صبح امروز جمعه 17 مرداد1399 با شرکت 1001 داوطلب خانم  و 1362 داوطلب آقا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حوزه آزمونی دانشگاه بیرجند برگزار شد.

گندزدائی و ضدعفونی کردن تمامی ساختمان‌های محل برگزاری آزمون، جانمایی صف ورود سالن آزمون با رعایت فاصله اجتماعی، نصب بنرهای بهداشتی در سالن‌های برگزار آزمون، وجود ماسک و مواد ضدعفونی در طول آزمون جهت استفاده داوطلبان، استفاده عوامل اجرایی آزمون از ماسک، دستکش، شیلد و .. ، استقرار پزشک و پرستار در طول آزمون، بررسی رعایت مسائل بهداشتی محیط آزمون توسط پزشک مستقر و کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم‌پزشکی بیرجند و اختصاص فضای مجزا ویژه داوطلبان دارای بیماری‌های تنفسی در آزمون از جمله موارد مهم انجام شده جهت برگزاری آزمون در فضای سالم و بهداشتی بود.

آخرین ویرایش۱۷ مرداد ۱۳۹۹