برگزاری جلسه تکریم و معارفه رئیس دبیرخانه هیأت اجرایی جـذب اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند

۰۶ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۲ کد : ۹۰۸۴ اخبار ستادی
جلسه تکریم و معارفه رئیس دبیرخـانه هیـأت اجرایی جــذب اعضـای هیـأت علمی دانشگاه بیرجند، امروز دوشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۹ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه تکریم و معارفه رئیس دبیرخـانه هیـأت اجرایی جــذب اعضـای هیـأت علمی دانشگاه بیرجند، صبح امروز دوشنبه 6 مرداد 1399  با حضور دکتر احمدخامسان رئیس دانشگاه بیرجند در معاونت آموزشی برگزار شد.
دکتر خامسان ضمن تشکر و قدردانی از تلاش‌ها و فعالیت‌های دکتر حسین اقدامی رئیس سابق دبیرخـانه هیـأت اجرایی جــذب که به افتخار بازنشستگی نائل شده‌اند، از زبان‌زد بودن اخلاق و کردار وی در بین تمامی همکاران دانشگاهی گفت و برای دکتر سیدهمایون فرهنگ‌فر رئیس دبیرخانه هیأت اجرایی جذب با توجه به تسلط کامل ایشان بر قوانین و مقررات آرزوی موفقیت کرد.

آخرین ویرایش۰۶ مرداد ۱۳۹۹