ششمین جلسه مجازی پردیس با حضور آقای دکتر سعیدی رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه برگزار گردید.

۲۴ تیر ۱۳۹۹ | ۰۷:۵۶ کد : ۸۸۸۷ اخبار دانشکده

ششمین جلسه مجازی شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه 99/4/23 ساعت 12 با حضور تمامی اعضای شورا و با حضور آقای دکتر علی سعیدی رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه تشکیل گردید.

جلسه با خیرمقدم به حاضرین و اعلام برنامه‌ها توسط آقای دکتر شهیدی آغاز گردید و در ادامه آقای دکتر علی سعیدی به عنوان میهمان برنامه مطالبی در مورد طرح تحول همکاری دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی و فناوری با جامعه و صنعت در جهت حل مسائل جامعه و صنعت نکاتی را یادآور شدند. از جمله:

- راهبرد بهبود و اصلاح ساختار، فرآیندها و آیین نامه های اجرایی

- تدوین مشوق های مناسب برای دانشگاه ها و موسسات پژوهشی

- هدفمند نمودن پایان نامه های تحصیلات تکمیلی

پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست نیز در همین زمینه جهت پیشبرد اهداف ارتباط با صنعت و جامعه، اقدام به مذاکره با صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی نموده و در حال تنظیم قرارداد برای اولین بار با هدف توسعه فعالیت های دانش بنیان موثر در جهش تولید در بخش کشاورزی، و تسهیل ارتباط تولیدکنندگان بخصوص خبرگان و تولیدکنندگان برتر با فارغ التحصیلان دانشگاهی، نموده است.