پیام تسلیت مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پی شهادت سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی

۱۵ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۶ کد : ۶۴۴۶ اخبار برگزیده اخبار ستادی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، حجه‌الاسلام والمسلمین محمدعلی جعفری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند در پیامی شهادت سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم
«وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ»

شهادت هنربزرگ مردان خداست . ترورسردار رشید ودلیر اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی مردعرصه جهاد و مقاومت  به دست شقی ترین آحاد بشر،موجی ازخشم واندوه را در همه آزادی خواهان جهان به ویژه جامعه دانشگاهی ایجاد کرد.
شهادت شخصیت بین المللی جبهه ی مقاومت که موجب نجات منطقه از چنگال داعش شده بود،بیش ازپیش چهره واقعی آمریکا را بر ملا کرد.
           مسلما  خون  مقدس سردار پرافتخارشهیدقاسم سلیمانی وهمراهان او مانند مجاهد بزرگ ابومهدی المهندس ،پیوند امت اسلامی وآزادیخواهان عالم را محکم تر از پیش خواهد کرد و بدون شک جبهه مقاومت انتقام سختی از قاتلان وجنایت کاران خواهد گرفت. ما ضمن عرض تسلیت به محضر حضرت بقیه الله الاعظم (عج) ،رهبری عظیم الشان انقلاب ،همرزمان و خانواده آن شهید ان والامقام،اعلام میداریم .جامعه دانشگاهی استان خراسان جنوبی همچنانکه در گذشته همگام با انقلاب در عرصه های مختلف در مسیر اعتلای کشور گام برداشته است، این بار نیز با عزمی پولادین و راسخ تر از گذشته ضمن محکوم نمودن این جنایت هولناک مبارزه با استکبار جهانی و آمریکای جنایت کار را ادامه خواهیم داد.

محمدعلی جعفری
دفتراستانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خراسان جنوبی