افتتاحیه مسابقات اولین جشنواره ورزش های همگانی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان در دانشگاه بیرجند

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۷:۲۰ کد : ۲۹۸۷ اخبار ستادی
اولین جشنواره ورزش های همگانی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان به میزبانی دانشگاه بیرجند در تاریخ های ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ماه ۹۸ برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مراسم افتتاحیه اولین جشنواره ورزش های همگانی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی استان با حضور دکتر محسن خورشیدزاده سرپرست مسابقات، دکتر سیده عذرا میرکاظمی دبیر اجرایی مسابقات، زهره حسن پور فرد معاون اجرایی و فنی و تعدادی از نمایندگان دانشگاه های شرکت کننده، سرپرستان و جمعی از مسئولین و کارشناسان دانشگاه ها در محل زمین چمن شهید محمود حسینی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.
در اولین دوره این جشنواره دانشگاه بیرجند، دانشگاه صنعتی بیرجند، آموزشکده فنی و حرفه ای دختران، آموزشکده ابن حسام، دانشگاه پیام نور بیرجند، دانشگاه بزرگمهر قائنات، دانشگاه فرهنگیان پردیس امام سجاد (ع) و پردیس شهید باهنر شرکت داشتند.
تعداد کل شرکت کنندگان در این دوره 257 نفر بودند که از این تعداد 91 نفر ورزشکار دختر به همراه 26 مربی و سرپرست و 113 نفر ورزشکار پسر به همراه 27 مربی و سرپرست در رشته های ورزشی والیبال 4 نفره، بسکتبال3 نفره، فوتبال گل کوچک، آمادگی جسمانی، هفت سنگ مهارتی، دارت، فریزبی و طناب زنی به رقابت خواهند پرداخت.