انتصاب سرپرست اداره تحصیلات تکمیلی دانشـگاه بیرجند

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۱۴ کد : ۲۷۴۷۹ اخبار ستادی
دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، طی ابلاغی، دکتر ابوالفضل بیجاری، عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی برق- الکترونیک را به سمت سرپرست اداره تحصیلات تکمیلی دانشـگاه منصوب کرد.
انتصاب سرپرست اداره تحصیلات تکمیلی دانشـگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابلاغ صادره از سوی رئیس دانشگاه آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایسـتگی‌های علمی و اجرایی جناب‌عالی، بنا به پیشـنهاد معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سـمت آموزشـی و پژوهشی، به عنوان سرپرست اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب می‌شوید. اطمینان دارم با اتکال به خداونـد سـبحان و بهره‌گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشـگاهی، منشاء خـدمات ارزنده‌ای خواهید بود.
کامیابی روزافزون جنابعالی و اعتلای جایگاه دانشگاه بیرجند را آرزومندم.
دکتر ابوالفضل بیجاری، عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی برق- الکترونیک است. وی در سال 1391 مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته مهندسی برق- الکترونیک از دانشگاه فردوسی مشهد کسب کرد.

{رزومــــه}

آخرین ویرایش۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳