با همکاری مرکز مهارت‌آموزی دانشگاه بیرجند، واحد آموزش زبان متالینگو و گروه زبان انگلیسی برگزار شد:

دوره جامع تربیت مدرس زبان انگلیسی (TTC)

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۴ کد : ۲۷۴۶۰ اخبار دانشکده‌ها
دوره جامع تربیت مدرس زبان انگلیسی (TTC)

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، دوره جامع تربیت مدرس زبان انگلیسی (TTC) از ۱۰ تا ۲۰ اسفندماه به مدت ۶۴ ساعت با دعوت از خانم دکتر مریم سادات طباطبائیان، مدرس سرشناس این دوره از دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
شرکت‌کنندگان در این دوره طی ۳۲ ساعت با مهارت‌های تدریس زبان انگلیسی به زبان آموزان در سنین مختلف آشنا شدند. از جمله این مهارت‌ها عبارت بودند از:

Essential for successful teaching, Lesson planning, ESA phases for teaching, Class management and General tips, How to write concepts check questions, Reading teaching techniques, Listening teaching techniques, Writing teaching techniques, Speaking teaching techniques, How to teach kids, How to teach young earners, English sub-skills teaching techniques, Errors management

هم‌چنین به مدت ۳۲ ساعت هریک از شرکت‌کنندگان با ارائه یک جلسه تدریس (Demo)، با نقاط ضعف و قوت کار خود آشنا شدند.