آیین افتتاحیه «روشنا» برگزار شد

۲۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۷ کد : ۲۷۰۰۱ اخبار ستادی
آیین افتتاحیه اولین رویداد هم‌اندیشی فناورانه دبیران اتحادیه‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی کشور با عنوان «روشنا» با حضور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رؤسای شهرک و پارک‌های فناوری کشور و همچنین بیش از ۱۰۰ نماینده انجمن‌های علمی دانشجویی کشور در این شهرک برگزار شد.
آیین افتتاحیه «روشنا» برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، رویداد هم‌اندیشی فناورانه دبیران اتحادیه‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی کشور با عنوان «روشنا»  برگزار شد. اعضای انجمن‌های علمی دانشجویی کشور در چند گروه به برگزاری جلسات مشترک و صمیمی در زمینه طرح‌های فناورانه و حضور در پارک‌های علم و فناوری پرداختند. در ادامه این رویداد سه روزه، در کارگاه‌های اختصاصی شرکت و به بازدید از برخی شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان پرداخته شد.
ابوالفضل نورا دبیر انجمن علمی بین رشته ای مخترعین از دانشگاه بیرجند در این نشست هم اندیشی حضور داشت.