تیم دانشگاه بیرجند مقام دوم مسابقات ووشو دانشجویان دختر منطقه ۹ را کسب کرد

۱۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۸:۵۶ کد : ۲۶۹۶۸ اخبار ستادی
تیم ووشو دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند در مسابقات انتخابی کسب سهمیه شانزدهمین المپیاد دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی ورزش کشور، مقام دوم تیمی را کسب کرد. دانشجویان دانشگاه بیرجند در این مسابقات توانستند چهار مقام انفرادی را از آن خود نمایند.
تیم دانشگاه بیرجند مقام دوم مسابقات ووشو دانشجویان دختر منطقه ۹ را کسب کرد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مسابقات ووشو انتخابی کسب سهمیه شانزدهمین المپیاد دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی ورزش کشور، در دهه مبارک فجر بین دانشگاه‌های بیرجند، صنعتی شاهرود، فردوسی مشهد، بجنورد، نیشابور، مؤسسه آموزش عالی توس، مؤسسه آموزش عالی سناباد گلبهار، به میزبانی دانشگاه تربت جام برگزار شد.
در این مسابقات، تیم دانشگاه بیرجند با حضور؛ دنیا هاشمی، مهدیه یوسفی‌ نیا، بهار چمنی، یلدا اسماعیلی‌نژاد، به مربیگری فائقه سنجری و سرپرستی نازیلا دیوانی توانستند مقام دوم تیمی را به دست آورند.
در بخش انفرادی این مسابقات و در وزن 65 کیلوگرم، دنیا هاشمی مقام قهرمانی را کسب کرد. مقام دوم در وزن‌های 60 کیلوگرم و 75 کیلوگرم را به ترتیب بهار چمنی و یلدا اسماعیلی‌نژاد از آن خود کردند.
 وزن 57 کیلوگرم، نیز مهدیه یوسفی نیا مقام سوم مسابقات را به دست آورد.
با کسب این نتایج، دانشگاه بیرجند مقام دوم تیمی مسابقات ووشوی منطقه 9 را به دست آورد.

آخرین ویرایش۲۰ بهمن ۱۴۰۲