کسب سه مقام ارزشمند تیم دانشگاه بیرجند در مسابقات تنیس روی میز

۱۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۹ کد : ۲۶۹۴۷ اخبار ستادی
در مسابقات تنیس روی میز انتخابی کسب سهمیه شانزدهمین المپیاد دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی ورزش کشور تیم دانشگاه بیرجند توانست در بخش تیمی و مسابقات دوبل مقام اول و در مسابقات انفرادی نیز مقام دوم را بدست آورد.
کسب سه مقام ارزشمند تیم دانشگاه بیرجند در مسابقات تنیس روی میز

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مسابقات تیمی تنیس روی میز  انتخابی کسب سهمیه شانزدهمین المپیاد دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ورزش کشور روز دوشنبه 17 بهمن 1402 تیمی به صورت دوره ای حذفی بین دانشگاه های فردوسی مشهد، صنعتی شاهرود، سمنان، بین المللی امام رضا (ع)، گرمسار و بیرجند برگزار شد. در این سری مسابقات دانشگاه بیرجند مقام اول تیمی ، دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) مقام دوم، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه سمنان مقام سوم مشترک را کسب کردند.
در مسابقات دوبل تنیس روی میز دانشجویان پسر، به صورت تک حذفی مقام اول  را امیرحسین عباس پور و معراج محمودی از دانشگاه بیرجند و مقام دوم دوبل حجت علیزاده و محمد نبی زاده از دانشگاه بین المللی امام رضا(ع)، و مقام سوم مشترک دوبل را دانشگاه فردوسی مشهد با حضور عرفان کریمیان و کامران نرگس و محمدحسین عبدلی و مهدی صفری نیا از دانشگاه سمنان بدست آوردند.
در مسابقات انفرادی  به صورت تک حذفی دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) توسط حجت علیزاده مقام اول و دانشگاه بیرجند با امیرحسین عباس پور مقام دوم را بدست آوردند. همچنین مقام سوم مشترک را از دانشگاه فردوسی مشهد عرفان کریمیان و از دانشگاه سمنان محمدحسین عبدلی کسب کردند.