اولین دانشجوی بین الملل رشته توسعه روستایی دانشگاه فارغ التحصیل شد

۱۶ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۹ کد : ۲۶۹۳۲ اخبار ستادی
جلسه دفاع از پایان‌نامه اولین دانشجوی بین الملل رشته توسعه روستایی دانشگاه بیرجند روز چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۲، در محل اتاق دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی برگزار شد. عنوان پایان نامه این دانشجو "مدل یابی رفتار گندم کاران در استفاده از کشاورزی حفاظتی در شهرستان سربیشه" بود.
اولین دانشجوی بین الملل رشته توسعه روستایی دانشگاه فارغ التحصیل شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نجیب الله محمدی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته توسعه روستایی به‌عنوان اولین دانشجوی بین‌الملل در رشته توسعه روستایی، از پایان‌نامه خود دفاع کرد.
اولین دانشجوی بین المللی گروه توسعه روستایی در این جلسه از پایان نامه خود با عنوان "مدل یابی رفتار گندم کاران در استفاده از کشاورزی حفاظتی در شهرستان سربیشه" به راهنمایی دکتر ملیحه فلکی؛ مشاوره دکتر محمدحسن سیاری و دکتر روح الله رضایی و با حضور دکتر حمیدرضا رمضانی نماینده تحصیلات تکمیلی، با امتیاز  عالی دفاع کرد.