بازدید مسئولین مؤسسه آموزشی تحقیقاتی صنایع دفاعی کشور از نمایشگاه شرکت های مستقر در زیست بوم فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند

۱۶ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۶ کد : ۲۶۹۲۷ اخبار ستادی
مسئولین مؤسسه آموزشی تحقیقاتی صنایع دفاعی کشور همزمان با حضور در دانشگاه بیرجند از نمایشگاه شرکت های مستقر در زیست بوم فناوری و نوآوری دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، بازدید مسئولین مؤسسه آموزشی تحقیقاتی صنایع دفاعی کشور از نمایشگاه شرکت های مستقر در زیست بوم فناوری و نوآوری دانشگاه، از شرکت‌های پارک علم و فناوری بازدید به‌عمل آوردند و در خصوص زمینه های حمایت از شرکت ها تبادل نظر شد.
در حاشیه این بازدید درخواست های حمایتی شرکت ها جمع آوری و در اختیار مسئولان مؤسسه قرار گرفت.