امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه معدن و زمین شناسی هانوی کشور ویتنام

۲۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۵ کد : ۲۶۷۱۴ اخبار برگزیده
تفاهم نامه همکاری علمی بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه معدن و زمین شناسی هانوی کشور ویتنام به امضای دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند و Prof. Tran Thanh Hai رئیس دانشگاه معدن و زمین شناسی هانوی کشور ویتنام رسید.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در راستای افزایش تعاملات علمی بین المللی در حوزه های مختلف علمی و پژوهشی،  تفاهم نامه همکاری علمی بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه معدن و زمین شناسی هانوی کشور ویتنام به امضای روسای دو دانشگاه رسید. رایزنی ها جهت عملیاتی کردن مفاد تفاهم نامه در دو دانشگاه در دست بررسی می باشد.

آخرین ویرایش۲۳ دی ۱۴۰۲