جلسه دیدار رئیس دانشگاه با شهردار بیرجند

۲۱ دی ۱۴۰۲ | ۲۱:۵۶ کد : ۲۶۶۸۸ اخبار برگزیده
در جلسه دیدار رئیس دانشگاه بیرجند و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان با شهردار بیرجند، تأکید شد؛ جشن ازدواج دانشجویی با همکاری و مشارکت دانشگاه بیرجند، شهرداری بیرجند و دیگر دستگاه‌ها و نهادها برگزار می‌شود.
جلسه دیدار رئیس دانشگاه با شهردار بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند با همراهی حجت الاسلام والمسلمین جعفری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان با دکتر مهدی بهترین، شهردار بیرجند دیدار و گفتگو کرد.
در دیدار دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند با دکتر بهترین، شهردار بیرجند که با حضور حجت الاسلام والمسلمین جعفری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان برگزار شد، درباره مشارکت دانشگاه و شهرداری بیرجند به منظور برگزاری مراسم ازدواج دانشجویی و مشارکت‌های دوجانبه بحث و تبادل و نظر شد.
در این نشست شهردار بیرجند قول مساعد را برای اختصاص مکان مناسب برگزاری مراسم داد. همچنین علاوه براین، شهرداری بیرجند در  تأمین بخشی از هدایا و برگزاری جشن ازدواج دانشجویی نیز حمایت لازم را به عمل خواهد آورد.

آخرین ویرایش۲۲ دی ۱۴۰۲