جلسه دیدار مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با رئیس دانشگاه بیرجند برگزار شد

۱۴ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۲ کد : ۲۶۶۰۸ اخبار برگزیده
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی روز پنج‌شنبه ۱۴ دی ۱۴۰۲ با رئیس دانشگاه بیرجند در حوزه ریاست دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه دیدار دکتر احمد آریافر، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند با حضور دکتر ابوالفضل اکبرپور، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری، دکتر سیدسعید محمدی، رئیس حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این دیدار به ابعاد همکاری‌های مشترک اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان و دانشگاه بیرجند در موضوعات مختلف صنعتی و معدنی پرداخته شد.

تاکید بر ضرورت همکاری طرفین در زمینه‌های علمی، پژوهشی و فنی، مشارکت اعضای هیات علمی در اجرای طرح‌های تحقیق و توسعه واحد‌های معدنی و صنعتی استان، استفاده از امکانات و تجهیزات آزمایشگاه مرکزی دانشگاه جهت آنالیز نمونه‌ طرح‌های اکتشاف مواد معدنی در سطح استان و برگزاری کارگاه‌های آموزشی و کارآفرینی برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های مرتبط بخشی از موارد مطرح شده در این جلسه بود.