به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) و شهادت حاج قاسم سلیمانی برگزار شد

برنامه در جستجوی نمو

۱۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۲ کد : ۲۶۵۹۹ اخبار دانشکده‌ها
شورای فعالیت‌های فرهنگی خوابگاه صدف به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا (س) و سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی، برنامه ای باعنوان "در جستجوی نمو" را در روز سه شنبه ۱۲ دی ماه برگزار کرد.
برنامه در جستجوی نمو

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی؛ شورای فعالیت‌های فرهنگی خوابگاه صدف به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا (س) و سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی، برنامه ای باعنوان "در جستجوی نمو" را در روز سه شنبه 12 دی ماه برگزار کرد. این برنامه در محل نمازخانه خوابگاه صدف 2 با حضور دکتر سمیه مزگی نژاد و بیش از 100 دانشجوی خوابگاهی برگزار شد.
در این برنامه دکتر مزگی نژاد در خصوص موفقیت‌های زن امروز به ارائه بحث پرداخت. همچنین بازی و مسابقه از برنامه های این جشن بود، در پایان ضمن اهدای هدیه فرهنگی حاوی جملات حاج قاسم سلیمانی، از حاضرین پذیرایی به عمل آمد.