جلسه نقد و بررسی کتاب «از لذت آنی تا ملال فوری» برگزار شد

ششمین جلسه نقد و بررسی کتاب، یکشنبه ۱۰ دی ماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۸:۳۰، به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی و با همکاری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند با حضور مصطفی حسین پور، کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی، کارشناسان مرکز و جمعی از دانشجویان علاقه‌مند در محل مرکز مشاوره دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دانشجویانی که کتاب را مطالعه کرده بودند نظرات خود را در مورد کتاب بیان کردند و در ادامه مصطفی حسین‌پور به نقد و بررسی کتاب پرداختند و گفتند که زندگی در دنیای امروز تأثیرات شگرفی بر حیات ذهنی و روانی افراد گذاشته است. لذت آنی یا به تعبیر دیگری ارضای آنی خواسته‌ها ویژگی زندگی امروز بشر است که سطحی شدن امور، دل‌زدگی و ملال فوری از پیامدهای اجتماعی آن است و اشاره کردند آنچه در این کتاب می‌خوانید نوشته‌هایی دربارۀ زندگی روزمرۀ ایرانی است. نویسنده می‌کوشد با پرداختن به مسائل اجتماعی امروز جامعه و همچنین با پرهیز از قلمبه‌نویسی، بینشی جامعه‌شناختی از واقعیت‌های زندگی ایرانی‌ها‌ و نتایج این شتاب اجتماعی ارائه دهد. این کتاب تمرینی است برای معمولی دیدن پدیده‌های غیرمعمولی و غیرمعمولی دیدن پدیده‎‌های معمولی که امروزه به امری رایج در زندگی تبدیل شده‌اند. در ادامه چند جستار از کتاب را خواندند و شرکت کنندگان نظراتشان را درباره آن بیان کردند.

در پایان جلسه هم قرعه کشی کتاب انجام شد و کتاب «مرداب روح» به قید قرعه به یکی از شرکت‌کنندگان (حجت رضایی نسب) اهدا شد.

نظر شما :