در پردیس علوم پایه انجام شد؛

راه اندازی دستگاه آب مقطرگیری دیونایزر

۲۹ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۰ کد : ۲۶۳۸۳ اخبار دانشکده‌ها
دستگاه آب مقطرگیری دیونایزر همزمان با هفته پژوهش و فناوری در پردیس علوم پایه راه اندازی شد.
راه اندازی دستگاه آب مقطرگیری دیونایزر

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با هفته پژوهش و فناوری دستگاه آب مقطرگیری دیونایزر در پردیس علوم پایه دانشگاه راه‌اندازی شد.
این دستگاه که دارای مدل دیونایزر است قابلیت تولید 40 لیتر آب مقطر در ساعت را دارا می‌باشد.
با راه اندازی این دستگاه در دانشگاه بیرجند سالانه مبلغ 100 میلیون تومان صرفه جویی صورت خواهد گرفت.
آزمایشگاه‌های گروه‌های آموزشی دانشکده علوم و دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی بیشترین استفاده از آب مقطر را دارند.دستگاه مزبور در سال 1400 به مبلغ 50 میلیون تومان خریداری شد و برای 5 سال آتی دستگاه فیلتر تهیه گردید.
متقاضیان از پس می‌توانند در ساعات اداری با مسئول امور عمومی پردیس علوم پایه(آقای کاردیده با شماره تلفن 05631026610) جهت تهیه آب مقطر تماس حاصل فرمایند.