با همکاری مرکز مهارت آموزی و انجمن علمی مهندسی برق برگزار شد؛

بازدید دانشجویان از مجموعه‌های صنعتی بیرجند

۲۷ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۳ کد : ۲۶۳۳۷ اخبار دانشکده‌ها
در راستای آشنایی بیشتر و ارتباط دانشجویان با بخش‌هایی از صنعت، دانشجویان رشته مهندسی برق از مجموعه کارخانجات کاشی فرزاد و نیلوفر بازدید کردند.
بازدید دانشجویان از مجموعه‌های صنعتی بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، بازدید از خط تولید کارخانه‌های کاشی فرزاد و کاشی نیلوفر در شهرک صنعتی بیرجند با حضور جمعی از دانشجویان رشته مهندسی برق(کنترل) برگزار شد.
در این بازدیدها  20 دانشجوی در شرف فارغ التحصیلی مهندسی برق با سیستم اتوماسیون خط تولید و PLC و کاربردهای برق صنعتی و ابزار دقیق در صنعت آشنا شدند و همچنین در جریان فرصت‌های مناسب شغلی در جهت توسعه و پیشرفت صنایع و تولیدات داخلی قرار گرفتند. در این بازدید که حدود 5 ساعت به طول انجامید، دانشجویان خط تولید هر کارخانه را به صورت جزئی بررسی کردند، با مطالب آموخته در دوره های مهارت آموزی در محیط صنعتی آشنا شدند و چالش های موجود در این دو کارخانه را مشاهده کردند. همچنین جدیدترین فناوری ها در حوزه رباتیک و اتوماسیون را از نزدیک تجربه کردند.
 استاد راهنمای دانشجویان در این بازدید دکتر حسین الیاسی بود.
شایان ذکر است، این بازدیدهها با پیگیری مرکز مهارت آموزی دانشگاه بیرجند و انجمن علمی مهندسی برق برگزار شد.