در دانشکده فنی فردوس برگزار شد؛

جلسه آشنایی دانشجویان با حوزه استعداد درخشان و المپیاد دانشجویی

۲۲ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۴ کد : ۲۶۲۸۹ اخبار دانشکده‌ها
جلسه آشنایی دانشجویان با حوزه استعداد درخشان و المپیاد دانشجویی، با حضور دکتر سمیه حمیدی، رئیس گروه امور هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه و دکتر قائدی، معاون آموزشی دانشکده، مدیران گروه‌های آموزشی و جمعی از اساتید برگزار شد.
جلسه آشنایی دانشجویان با حوزه استعداد درخشان و المپیاد دانشجویی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در جلسه آشنایی دانشجویان با حوزه استعداد درخشان و المپیاد دانشجویی، دکتر حمیدی به توضیح  فرآیند المپیاد علمی پرداخت و دانشجویان را به شرکت در این رقابت علمی دعوت کرد. و سپس توضیحاتی در رابطه با برگزاری مسابقات علمی در دانشکده ها مطرح کرد. در ادامه نیز دانشجویان در محیطی صمیمی سؤالات و مشکلات خود را با معاون آموزشی دانشکده و مدیران گروه‌ها مطرح کردند. در پایان این نشست نیز آقای احمدی رتبه ۹ المپیاد دانشجویی سال گذشته در رشته مهندسی مکانیک به بیان تجارب خود در این آزمون پرداخت.