با حضور رئیس دانشگاه انجام شد؛

دیدار با دانشجویان و بزرگداشت روز دانشجو

رئیس دانشگاه بیرجند، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاون دانشجویی با حضور در سالن غذاخوری، ضمن گفتگو با دانشجویان و اهدا گل، روز دانشجو را به آینده سازان میهن اسلامی تبریک گفتنند.
دیدار با دانشجویان و بزرگداشت روز دانشجو

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، به مناسبت شانزدهم آذر روز دانشجو، دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه با همراهی حجت الاسلام والمسلمین جعفری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دکتر سید مرتضی موسوی، معاون دانشجویی دانشگاه با حضور در سالن غذاخوری دانشجویان و اهدای گل این روز بزرگ را به دانشجویان تبریک گفتند.
دکتر لامعی و مسئولان همراه ایشان در فضایی صمیمانه ضمن گرامیداشت شانزدهم آذر، با دانشجویان به گفتگو پرداختند.
شایان ذکر است؛ هیأت رئیسه دانشگاه پیش از برگزاری این دیدار، در نشست صمیمانه با دانشجویان در سالن ولایت شرکت کردند و به سؤالات و درخواستهای دانشجویان پاسخ گفتند.