نشست مشترک هم اندیشی اعضای شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند و دانشگاه صنعتی

۱۳ آذر ۱۴۰۲ | ۱۷:۵۹ کد : ۲۶۱۱۲ اخبار
نشست مشترک اعضای شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند و دانشگاه صنعتی برگزار شد.
نشست مشترک هم اندیشی اعضای شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند و دانشگاه صنعتی

به گزارش شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند،نشست شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند و دانشگاه صنعتی روز یکشنبه،۱۲ آذرماه در محل سالن رسانه دانشگاه بیرجند برگزار شد. در این نشست اعضای حاضر در جلسه پیرامون‌ موارد مشترک به بحث و تبادل نظر پرداختند. پیگیری فوق العاده ویژه، همسان‌سازی حقوق کارکنان وزارت علوم و وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی،بحث ترمیم حقوق،ارتباط مستمر با شورای صنفی مرکزی کارمندان دانشگاه‌های کشور،پیگیری دیدار حضوری با رئیس مجمع نمایندگان استان در خصوص لایحه بودجه ۱۴۰۳ بخصوص موضوع همسانسازی حقوق، پیشنهاد تجمیع موارد و منافع مشترک بین دانشگاه‌ها از قبیل قرارداد بیمه تکمیلی، قراردادبا فروشگاه ها ومراکز رفاهی، پیشنهاد استفاده از تجربیات و آیین نامه کارمند نمونه برای تعیین کارمند نمونه دانشگاه صنعتی و ...  از موارد مطروحه در این نشست بود. در پایان مقرر شد در جهت همفکری بیشتر بین اعضای شورا و استفاده از تجارب همدیگر این نشست ها تداوم داشته باشد.