در مراسم هفته پژوهش انجام شد؛

تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه

مراسم هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه بیرجند با تجلیل از دانشجویان دکتری پژوهشگر برتر، اعضای هیأت علمی سرآمد پژوهشی، پژوهشگران برتر و برگزیدگان ارتباط با صنعت روز یکشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲ برگزار شد.
تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر، با حضور دکتر لامعی، رئیس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین جعفری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر محمدرضا میری، عضو هیأت امنا و رئیس اسبق دانشگاه و معاونین دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم از 16 دانشجوی دکتری پژوهشگر برتر، 16 سرآمد پژوهشی و پژوهشگر برتر و 13 برگزیده ارتباط با صنعت تجلیل به عمل آمد.
در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر از 16 دانشجوی دکتر پژوهشگر برتر تجلیل شد. دانشجویان دکتری پژوهشگر برتر تجلیل شده در این مراسم را، آسیه تاجی طبس، دانشجوی دانشکده تربیت بدنی، ابوالقاسم رضوانی، دانشجوی دانشکده علوم تربیتی، فرزانه گلستانی‌فر، دانشجوی دانشکده کشاورزی، محبوبه سردار، دانشجوی دانشکده کشاورزی، مریم مظفرجلالی، دانشجوی دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست، امید سزاوار و مجید هادی دانشجویان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر،  مهدی افضلیان و امید مهرابی دانشجویان دانشکده مهندسی، علی رستمی و مهدیه مظفری غربا دانشجویان دانشکده علوم ریاضی و آمار، آمنه زابلی ارباب دین محمد، سیده لیلا رضوی خوسفی و ندا سادات برکاتی و شهریار کشتگر دانشجویان دانشکده علوم و عبدالحکیم همه‌چیزفهم رودی دانشجوی دانشکده ادبیات و علوم انسانی شامل شدند.
تجلیل از سرآمدان پژوهشی
در تجلیل از اعضای هیأت علمی سرآمد پژوهشی از دکتر حیدر رئیسی، عضو هیأت علمی دانشکده علوم و دکتر محمدعلی ناصری، عضو هیأت علمی دانشکده علوم تقدیر به عمل آمد. همچنین دکتر ابوالفضل اکبرپور و دکتر سید محمدحسین سیدکاشی از دانشکده مهندسی و دکتر حمید سعادت فر از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دکتر مرتضی اسمعیل نژاد و دکتر حمید مسعودی به عنان سرآمدان پژوهشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دکتر محمدحسین امینی‌فرد و دکتر محسن پوررضا بیلندی، سرآمدان دانشکده کشاورزی، دکتر مرضیه ثاقب‌جو، از دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دکتر هما مالکی از دانشکده هنر،  دکتر محمدقاسم اکبری از دانشکده علوم ریاضی و آمار به عنوان سرآمدان پژوهشی معرفی شدند.
تقدیر از پژوهشگران برتر
در بخش تقدیر از پژوهشگران برتر از دکتر هادی پورشافعی، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دکتر الهام یوسفی روبیات از دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست، دکتر هاشم جهانگیر از دانشکده فنی فردوس با اهدای لوح، تقدیر به عمل آمد.
همچنین در این مراسم از دکتر  محمد مسینایی، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی که به عنوان ۲ درصد پژوهشگر برتر دنیا در سال  2023 معرفی شده است، قدردانی و تجلیل شد.
برگزیدگان ارتباط با صنعت

دکتر علی زراعتکار مقدم به عنوان طرح برگزیده صنعتی، دکتر شیما بیجاری، فرصت مطالعات ارتباط با جامعه و صنعت برتر، دکتر ابوالفضل بیجاری، پایان‌نامه تقاضا محور برتر، دکتر احمد آریافر، همکار اجرایی و صنعتی برتر، دکتر علی بهنام‌فر، همکار اجرایی و صنعتی برتر، دکتر حمید مسعودی و دکتر مرتضی اسمعیل‌نژاد به عنوان طرح برتر ارتباط با جامعه و صنعت، دکتر محمدحسن فتحی نسری و دکتر محمد یوسفی به عنوان شرکت دانش بنیان برگزیده و دکتر ابوالفضل اکبرپور به عنوان کتاب برتر دانشگاه معرفی شدند.
پایان بخش این مراسم صرف ناهار در سلف دانشگاه بود.