جلسۀ مجمع عمومی عادی بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند برگزار شد

جلسۀ مجمع عمومی عادی بنیاد حامیان با حضور اکثریت اعضای هیأت امنای این بنیاد، ۱۱ آذرماه در محل سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار شد.
جلسۀ مجمع عمومی عادی بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسۀ مجمع هیأت امنای بنیاد حامیان، با حضور دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه، دکتر سیدسعید محمدی، رئیس دفتر حوزۀ ریاست، مهندس علیرضا صمدزاده، مدیرعامل بنیاد و به نمایندگی از  دکتر فاطمه هادوی، دکتر غلامرضا زمانی، نائب رئیس هیأت مدیره و به نمایندگی از دکتر سیدمرتضی نوربخش و مهندس سیدمحمدحسین زینلی، حاج علی اکبر فلاحی، دکتر خلیل خیلی، مهندس حسین صباغ، مهندس احمد حاجی‌زاده، مهندس سیدمحمدمهدی نوربخش، آقای محمد احسانبخش، دکتر اسدا... زنگویی و خانم  بتول می‌خوش از اعضای بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند در سالن شکوه شرق دانشگاه برگزار شد.
 در این نشست گزارش دو سالۀ هیأت مدیره و بازرسین بنیاد حامیان به استماع حاضرین رسید و ترازنامۀ مالی سال 1401 و بودجۀ پیشنهادی سال 1402 و 1403 مصوب شد. سپس پس از رأی گیری، مهندس سیدمحمدحسین زینلی، دکتر غلامرضا زمانی، حاج علی اکبر فلاحی، مهندس احمد حاجی زاده، دکتر علیرضا احسانبخش، مهندس حسین صباغ و دکتر اسدا... زنگویی به عنوان اعضای اصلی هیأت مدیره به مدت 2 سال و بتول می‌خوش و دکتر کتایون سپهری به عنوان بازرسین بنیاد به مدت یک سال انتخاب شدند.