در راستای راه‌اندازی اندیشکده علم و فناوری استان خراسان جنوبی برگزار شد؛

نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه بیرجند با رئیس دانشگاه علوم پزشکی

نشست هم اندیشی دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند با  دکتر موسوی میرزائی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی با حضور دکتر حسینی‌واشان، رئیس بسیج اساتید استان و معاونین دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه بیرجند با رئیس دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه بیرجند با رئیس دانشگاه علوم پزشکی در راستای راه‌اندازی اندیشکده علم و فناوری استان خراسان جنوبی در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد.
در این نشست روش‌های همکاری و ایجاد اندیشکده علم و فناوری استان خراسان جنوبی بررسی شد.
اندیشکده علم و فناوری استان خراسان جنوبی ذیل شورای عالی انقلاب فرهنگی  است، که طی حکمی از سوی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند به سمت رئیس هیأت اندیشه‌ورز در ستاد علم و فناوری در استان خراسان جنوبی منصوب شده است.