نشست سخنگوی دولت با مدیران روابط عمومی و فعالان فرهنگی، مردمی و رسانه‌ای

نشست دکتر بهادری جهرمی، سخنگوی دولت امروز شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۲ در تالار شهید رجایی استانداری برگزار شد.
نشست سخنگوی دولت با مدیران روابط عمومی و فعالان فرهنگی، مردمی و رسانه‌ای

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نشست سخنگوی دولت با حضور مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد. در این نشست، دکتر خلیل‌نژاد، سرپرست مدیریت روابط عمومی نیز حضور داشت. در این نشست، فعالان فرهنگی، مردمی، رسانه‌ای و طلاب خراسان جنوبی به بیان دیدگاه‌ها، مطالبات و پیشنهادهای خود در موضوعات مختلف پرداختند.
علی بهادری جهرمی" سخنگوی دولت صبح امروز با استقبال استاندار خراسان جنوبی وارد بیرجند شد و نشست با فعالان فرهنگی، مردمی، رسانه‌ای و طلاب استان، نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان دانشگاه بیرجند، افتتاح نمایشگاه هفته پژوهش و نشست هم اندیشی با اساتید و روسای دانشگاه‌های خراسان جنوبی از برنامه‌های این سفر یک روزه است.

مشروح خبر