ایجاد و فعالیت خانه‌های فناور محیط زیست

۱۱ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۶ کد : ۲۶۰۴۶ اخبار ستادی
به دعوت مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست استان، روز سه شنبه ۷ آذر ماه جاری، جلسه‌ای با حضور دکتر اکبرپور معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه، دکتر اکبری مدیر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه، دکتر رستم پور و خانم دکتر یوسفی اعضای هیات علمی دانشکده محیط زیست با مدیرکل و همکاران محیط زیست برگزار گردید.
ایجاد و فعالیت خانه‌های فناور محیط زیست

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، این جلسه پیرو ابلاغ شیوه نامه ایجاد و فعالیت خانه‌های فناور محیط زیست و به منظور هم اندیشی و بررسی ابعاد تشکیل شد. در این جلسه دکتر اکبرپور بر آمادگی دانشگاه بیرجند در افتتاح و راه اندازی خانه فناور محیط زیست استان در دانشگاه و همچنین ظرفیت‌های دانشگاه تاکید کرد. در ادامه دکتر اکبری به چالش‌های شیوه نامه ابلاغی پرداخت و سپس هر یک از حاضرین در جلسه در خصوص چگونگی اجرای این شیوه نامه و مشکلات پیش رو بحث و گفتگو کردند. در انتها مهندس حاتمی، مدیرکل سازمان محیط زیست ضمن تشکر از دانشگاه بیرجند بر همکاری و مشارکت در این موضوع اشاره کرد. بر اساس صحبت‌های صورت گرفته آمادگی استان بر افتتاح خانه فناور محیط زیست به تهران اعلام خواهد شد و همچنین دانشگاه و سازمان محیط زیست به صورت دقیق تر ابعاد شیوه نامه را بررسی و چالش های موجود به منظور اصلاح شیوه نامه و ارائه راهکارهای عملیاتی اجرای خانه فناور محیط زیست را به سازمان حفاظت محیط زیست کشور اعلام خواهند نمود.