سومین جلسه کمیته معماری منظر دانشگاه

۰۸ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۱ کد : ۲۶۰۳۸ اخبار ستادی
سومین جلسه کمیته معماری منظر دانشگاه روز سه‌شنبه ۷ آذر ۱۴۰۲ با حضور اعضای حقیقی و حقوقی برگزار شد. اعضاای کمیته پس از این جلسه از پروژه محوطه سازی دانشکده ادبیات و علوم انسانی بازدید کردند.
سومین جلسه کمیته معماری منظر دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، سومین جلسه کمیته معماری منظر دانشگاه که با حضور دبیر و اعضای کمیته تشکیل شد، درخواستهای بخشهای مختلف دانشگاه در زمینه منظر مطرح و در خصوص آن تصمیم گیری شد. همچنین دکتر بیات، گزارشی از وضعیت فضای سبز دانشگاه و بازدیدی که اخیراً به همراه دبیر این کمیته از محوطه‌های دانشگاه داشتند، ارائه کرد تا اعضای کمیته در خصوص مهم‌ترین اولویتهای منظرسازی و زیباسازی در دانشگاه به جمع بندی برسند. در پایان مقرر گردید اعضای کمیته از پروژه محوطه سازی دانشکده ادبیات و علوم انسانی بازدید نمایند.

لینک دانلود فایل