انتصاب مدیر گروه آموزشی زبان انگلیسی

۰۷ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۲ کد : ۲۶۰۰۵ اخبار ستادی
دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند در ابلاغی، دکتر جلیل اله فاروقی هندوالان، عضو هیأت علمی گروه آموزشی زبان انگلیسی را به مـدت دو سال به عنوان مدیر گروه آموزشی زبان انگلیسی منصوب کرد.
انتصاب مدیر گروه آموزشی زبان انگلیسی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابلاغ صادره از سوی رئیس دانشگاه به مدیر گروه آموزشی زبان انگلیسی آمده است؛ نظر به مراتب تجارب و شایســتگی‌های علمی و اجرایی جناب‌عالی و با تشـ ّکر از اقدامات و تلاش‌های مستمر، مثمرثمر و ارزشمند شما، بـه مـوجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی، به مـدت دو سال به عنوان مدیر گروه آموزشی زبان انگلیسی منصوب می‌شوید. مقتضـی است ضــمن مطالعه دقیق سـند چشم‌انداز و برنامۀ 5 ساله گروه، در خصوص نظارت بر حسن اجرای آیین‌نامه‌ و دستورالعمل جامع مـدیریت دانشـگاه‌ها و مؤسـسات آموزش عالی، پژوهشـی و فناوری، رئوس انتظارات دانشـگاه (بر اساس شـرح وظایف سازمانی، مصوبات هیأت نظارت، ارزیابی و تضـمین کیفیت و سـند چشم‌انداز)، و دستورالعمل میزان و نحوه حضور و علمی دانشگاه ذیل اقدام لازم مبذول فرمایید. اطمینان دارم با اتکال به خداونـد سـبحان و بهره‌گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشـگاهی، منشاء خـدمات ارزنده‌ای خواهید بود.
دکتر فارقی در سال 1386 مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته زبانشناسی همگانی از دانشگاه فردوسی مشهد کسب کرد.

(رزومـــه)