چالش هفته نظام ایده‌ها و نیازها (رشته‌های؛ مهندسی پلیمر، مهندسی نساجی، علوم بهداشت، علوم آزمایشگاهی و داروسازی

۱۳ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۲ کد : ۲۵۰۰۲ اطلاعیه ها اطلاعیه های مهم

به منظور کمک به کاربردی نمودن دانش، تحقیقات و پارسا(پایان نامه و رساله‌های دانشگاهی)، پایش و پردازش نیازهای کشور، تعداد 22 نیاز ثبت شده در سامانه نظام ایده ها و نیازها که در تاریخ 4 شهریور 1402 به عنوان چالش هفته انتخاب شده اند به حضورتان ارسال می گردد. این نیازها جهت دریافت راهکار در حوزه های موضوعی فنی مهندسی ( مهندسی پلیمر، مهندسی نساجی ) و علوم بهداشت ( علوم آزمایشگاهی ، داروسازی ) در لیست چالش های هفتگی دبیرخانه قرار گرفته است. لذا از پژوهشگران و محققین محترم دانشگاه دعوت می شود پیشنهادیه خود را در قالب ایده در سامانه نظام ایده ها و نیازها ثبت نمایند.در صورتی که تمایل به دریافت چالش هفته نظام ایده ها و نیازها دارید، درخواست خود را به شماره همراه 09020059788 پیامک یا به آدرس info@nan.ac ایمیل نمایید.
نظام ایده ها و نیازها: https://nan.ac
نشانی : شیراز، بلوار جمهوری اسلامی، خیابان جام جم، موسسه استنادی و پایش علم فناوری جهان اسلام(ISC) کدپستی: ۹۴۱۷۱-۷۱۹۴۶
ساعت پاسخگویی: شنبه تا چهارشنبه 06:00 تا 13:00