به همت انجمن علمی فیزیولوژی ورزشی برگزار شد: کارگاه مدیریت منابع علمی و رفرنس‌نویسی با نرم افزار EndNote

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۳ کد : ۲۳۶۵۶ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی پردیس علوم رفتاری کارگاه مدیریت منابع علمی و رفرنس‌نویسی با نرم‌افزار EndNote در دو جلسه دو ساعته توسط انجمن علمی فیزیولوژی ورزشی در سالن اطلاع‌رسانی شماره 2 کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد. در این کارگاه آقای دکتر قهرمانی ابتدا به معرفی کلی محیط نرم افزار و کاربردهای آن پرداختند. سپس به مواردی مانند نحوه ورود منابع علمی به نرم افزار به روش اتوماتیک و دستی، رفرنس دهی در محیط نرمافزار Word، معرفی سبک‌های مختلف منبع نویسی در متون علمی و اصلاح سبک‌ها بر اساس دستورالعمل ویژه نگارش پایان نامه و ژورنال‌های علمی پرداخته شد. در پایان نیز زمانی برای پرسش و پاسخ و رفع ایرادات احتمالی در نظر گرفته شد. لازم به ذکر است این کارگاه با شرکت دانشجویان رشته‌های مختلف برگزار شد.

آخرین ویرایش۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲