انتصاب مدیر گروه آموزشـی مهندسـی آب دانشکده کشاورزی

۰۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۰ کد : ۱۸۶۴۳ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
طی ابلاغی از سوی دکتر احمد لامعی‌گیو، سرپرست دانشگاه بیرجند، دکتر یوسف رمضانی عضو هیأت علمی گروه آموزشی علوم و مهندسی آب به مدت دو سال به سمت مدیر گروه آموزشـی مهندسـی آب دانشکده کشاورزی منصوب شد.
انتصاب مدیر گروه آموزشـی مهندسـی آب دانشکده کشاورزی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این ابلاغ آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی‌های علمی و اجرایی جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی، به مدت دو سـال به عنـوان مدیر گروه آموزشـی مهندسـی آب دانشکده کشاورزی منصوب می‌شویـد. مقتضـی است ضـمن مطالعه دقیق سـند‌چشمانداز و برنامۀ 5 سـاله گروه، در خصوص نظـارت بر حسن اجرای آیین‌نامه جامع مـدیریت دانشـگاه‌ها و مؤسـسات آموزش عالی، پژوهشـی و فناوری، رئوس انتظارات دانشـگاه (بر اساس شـرح وظایف سازمانی، مصوبات هیأت نظارت، ارزیابی و تضـمین کیفیت و سـند چشم‌انداز)، و دستورالعمل میزان و نحوه حضور و فعالیت اعضای هیأت علمی دانشگاه در طرح‌های تمام وقت عادی و ویژه و دیگر دسـتورالعمل‌ها اقـدام لازم مبذول فرمایید.
همچنین دکتر لامعی در پایان دوران انتصاب دکتر محسن پوررضابیلندی در سمت مدیر گروه آموزشی مهندسی آب دانشکده کشاورزی مراتب قدرشناسی و سپاس خود را از تلاش‌های مجدانه و مثمر ثمر ایشان اعلام کرد.
دکتر رمضانی در سال  1391 دکتری تخصصی خود را در رشته مهندسی آب- سازه‌های آبی از دانشگاه شهید چمران اهواز دریافت کرد.
ارائه 26 مقاله پژوهشی و 43 مقاله کنفرانسی، راهنمایی و مشاوره 12 پایان نامه کارشناسی ارشد، انجام یک طرح پژوهشی و سه کارگاه آموزشی بخشی از سوابق پژوهشی و آموزشی دکتر رمضانی است.
کارشناس ارشد دفتر مطالعات شرکت مهندسین مشاور سامان آبراه، مدیر مسئول مجله Research Harvesting Water ، دبیر اجرایی همایش بین المللی سیستمهای سطوح آبگیر باران، مسئول آزمایشگاه مکانیک خاک دانشکده کشاورزی، نماینده انجمن علمی سیستم‌های سطوح آبگیر باران ایران در استان خراسان جنوبی و معاون گروه علوم و مهندسی آب دانشگاه بیرجند بخش دیگری از سوابق اجرایی ایشان است.