تعویض ترانس جریان و رله‌های کلید ۲۰ کیلو وات پست غربی دانشگاه

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۳ کد : ۱۸۶۰۷ اخبار برگزیده اخبار ستادی
مدیریت امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه نسبت به تعویض ترانس جریان و رله‌های کلید ۲۰ کیلو ولت پست غربی دانشگاه و کاتد فیوزهای برق چاه آب شرب ضلع جنوبی پردیس علوم رفتاری و سرویس و تمیزکاری پست‌های ۲۰ کیلو وات دانشگاه اقدام کرد.
تعویض ترانس جریان و رله‌های کلید ۲۰ کیلو وات پست غربی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با اجرای خط 20 کیلووات ورودی دانشگاه بصورت زمینی، ترانس جریان و رله‌های معیوب کلید 20 کیلوولت پست غربی که امکان قطع برق دانشگاه با توجه به این نقص وجود داشت بصورت استاندارد و با ایمنی بالا رفع نقص گردید. همزمان همکاران این مدیریت نسبت به تعویض کاتد فیوزهای برق چاه آب شرب ضلع جنوب پردیس علوم رفتاری که باعث قطع چاه و یا عدم وصل در مواقع اضطراری می‌شد نیز اقدام نمودند.
از دیگر اقدامات مؤثر سرویس و تمیزکاری پست‌های 20 کیلو وات و ترانس‌ها بود. در پایان دیزل ژنراتور و شبکه برق اضطراری دانشگاه بررسی و زیربار قرار گرفت. هزینه اقدامات انجام شده در حدود 500 میلیون ریال برآورد شد.