به همت مدیریت امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه انجام شد؛

اجرای خط ۲۰ کیلو وات ورودی دانشگاه بیرجند بصورت زمینی

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۸ کد : ۱۸۶۰۶ اخبار برگزیده اخبار ستادی
خط ۲۰ کیلو وات ورودی دانشگاه بیرجند برای بالابردن ایمنی برق اصلی دانشگاه بعدازظهر روز جمعه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ به همت همکاران مدیریت امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی بصورت زمینی اجرا شد.
اجرای خط ۲۰ کیلو وات ورودی دانشگاه بیرجند بصورت زمینی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، پس از اجرای خط 20 کیلو وات ورودی دانشگاه بیرجند مهندس علی یعقوبی، مدیر امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی اعلام کرد:  اجرای این پروژه برای جلوگیری از تداخل خط هوایی با سردرب جدید دانشگاه در ضلع شمالی جاده زاهدان و به منظور بالابردن هرچه بیشتر ایمنی برق اصلی دانشگاه انجام شد.
مهندس یعقوبی گفت: خط 20 کیلو وات ورودی دانشگاه با هزینه‌ای بالغ بر 3 میلیارد ریال  اجرا شد.
وی افزود: با قطع سه ساعته برق دانشگاه در بعدازظهر روز جمعه علاوه بر اجرای خط 20 کیلو وات ورودی دانشگاه اقدامات شایان ذکر دیگری در جهت استاندارد سازی پست‌های برق انجام شد که در خبر دیگری به سمع و نظر مخاطبان ارجمند رسانده خواهد شد.