رئیس پردیس مهندسی دانشگاه تشریح کرد:
اقدامات و فعالیتهای انجام شده در پردیس مهندسی
به گزارش روابط عمومی و اطلاعرسانی دانشگاه بیرجند، دکتر سید علیرضا ذوالفقاری رئیس پردیس مهندسی با اعلام اینکه روز چهارشنبه 30 مهر 1399 یکسال از دوران تصدی اینجانب در این سمت میگذرد گفت: بـدون شک، هر پیشـرفتی که در این مـدت صورت پذیرفته است، مرهون همراهی همه ارکـان دانشـگاه به ویژه ریاست محترم دانشگاه و معاونان محترم، مـدیران ستـادی و نیز همت همکاران گرامی و پرتلاش پردیس مهندسـی بوده است که بر خود لازم میدانم که از زحمات همه عزیزان نهایت تشـکر و قدردانی را داشته باشم.
دکتر ذوالفقاری به ایجاد رشتههای جدید با همکاری ارزنده معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی و گروه توسعه و برنامه ریزی آموزشی اشاره کرد و افزود: کارشناسی مهندسی پزشکی، کارشناسی ساخت و تولید، کارشناسی ارشد معدن و محیط زیست، دکتری برق کنترل، همکاری با سایر دانشکده ها برای راهاندازی رشتههای جدید همانند رشته هیدرو انفورماتیک و ارائه طرح توجیهی برای ایجاد ۵رشته جدید رشتههای جدید این پردیس را شامل میشوند.
وی نظارت مستمر برکیفیت برگزاری کلاسهای آموزشی، اصلاح سرفصل دروس، امکان اخذ دروس از سبد درسهای دورههای تحصیلات تکمیلی برای دانشجویان ارشد و دکتری، به روزرسانی دستورالعمل دروس عملی، تأکید بر رعایت کف و سقف ثبت نام شدگان درکلاسهای درس، اعمال سیاستهای کاهش زمان تحصیل دانشجویان را بخشی از پیگیری سیاستهای ارتقای کیفیت آموزشی دانست و بیان داشت: نقشه رشد دانشجویان در رشتههای مختلف و 12 عنوان ریز درس به منظور افزایش توان اشتغالپذیری دانشجویان ارائه شد.
رئیس پردیس مهندسی در بخش دیگری از سخنانش به برگزاری دهه سرآمدی آموزشی و مراسم بزرگداشت مقام استاد با مدیریـت پردیس مهندسی و همکاری ارزنده معاونت محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی و همراهی بی دریغ مدیریت روابط عمومی دانشگاه اشاره نمود و گفت: جلسات انگیزشی جهت آماده سازی دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان برای شرکت در المپیادهای دانشجویی با همراهی ارزشمند مدیر محترم گروه هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه و اساتید راهنمای دانشجویان استعداد درخشان برگزار شد.
وی گفت: به منظور بهره گیری حداکثری از توان کارشناسان در انجام امور آموزشی و اداری وظایف محوله با هدف افزایش بهرهوری کارشناسان پرتلاش پردیس مهندسی باز تعریف شد.
دکتر ذوالفقاری اعلام کرد: با هدف ارتقای کیفیت آموزشی در رشتههای مهندسی با مشارکت بیش از 40 نفر از اعضای هیأت علمی پردیس مهندسی جلسات متعدد هم اندیشی برگزار شد.
راهاندازی اتاق تولید محتوا و تیم استارتاپی علمی نو، خرید تجهیزات آزمایشگاهی و زیرساختهای پژوهشی، تأسیس مجله تبدیل انرژی کاربردی، برگزاری هشتمین کنفرانس مهندسی معدن ایران و انعقاد چندین قرارداد و طرح پژوهشی در حاشیه این کنفرانس، برگزاری جلسات کمیته سلامت، ایمنی و محیط زیست، اختصاص گرنت بین المللی اراسموس پلاس به همت دکتر وحید اربابی، برگزاری مستمر سخنرانیهای علمی و بازآرایی و بروزرسانی سایت پردیس مهندسی، ایجاد ارتباط موثر با انجمنهای علمی پردیس مهندسی بخش دیگری از اقدامات یکساله این پردیس است.
دکتر ذوالفقاری به ارتباط با صنعت و جامعه پرداخت و گفت: با هدف استفاده از توان بالای انجمنهای علمی در ایجاد نشاط علمی پایدار در دانشجویان جلسات ارتباط مؤثر با انجمنهای علمی به همت مسئول هسته کارآفرینی پردیس مهندسی برگزار شده است.
وی ابراز داشت: برای معرفی بهتر توان گروه های آموزشی و مزیتهای تحصیل در دانشگاه بیرجند ضمن تدوین بروشور معرفی گروههای آموزشی، وبینار انتخاب رشته داوطلبان رشته ریاضی و فیزیک نیز برگزار شد.
رئیس پردیس مهندسی به راهاندازی آتریوم نشاط در این پردیس اشاره کرد و افزود: در راستای تحقق دستورالعمل ایجاد گوشه های فاخر و ایجاد نشاط در دانشکده این آتریوم ساخته شد.
تعویض تابلوی اتاقهای دانشکده، تعویض پرده اتاقها، زیباسازی و رنگ آمیزی لابی ورودی، زیباسازی و رسیدگی به فضای داخلی کارگاه مهندسی، ایجاد سه کلاس درسی جدید، ایجاد اتاق جلسات ریاست پردیس مهندسی، بهسازی فضایی برای استقرار آزمایشگاههای خاص با هدف استقرار آزمایشگاه های دارای منابع آلاینده ، ایجاد شش اتاق جدید برای اعضای هیأت علمی، ایجاد و راه اندازی بوفه پردیس مهندسی، پیگیری و ساخت و تجهیز کارگاه تخصصی کامپیوتر، اختصاص فضایی مناسب برای استقرار انجمن های علمی پردیس مهندسی، انتقال تونل باد و آزمایشگاه سیالات به سوله مهندسی، انتقال برخی از آزمایشگاهها به ساختمان آزمایشگاه مرکزی، راهاندازی سالن مطالعه فارابی، ایجاد و تجهیز اتاق جلسات خوارزمی، ایجاد نمایشگاه برخی تجهیزات مهندسی، ساخت نمونه آموزشی یک اتومبیل از خودروی اسقاطی بخش دیگری از این گزارش است.
دکتر ذوالفقاری گفت: توسعه زیر ساختها، تعامل با دانشآموزان و مدارس و ایجاد رشتههای جدید، انجام پژوهشهای کاربردی، ایجاد بانک اطلاعاتی، شبکه سازی و حرکت به سمت درآمدزائی و دانشگاه جامعه محور، بانشاط ، کارآفرین و ارزش آفرین از برنامههای آتی این پردیس است.