برگزاری مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان و معارفه دانشجویان نوورود دانشکده فنی فردوس

۲۳ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۱ کد : ۱۰۱۵۶ اخبار دانشکده‌ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان و معارفه دانشجویان نوورود دانشکده فنی فردوس سه‌شنبه 22 مهر 1399باحضور دکتر محسن آیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به صورت مجازی برگزار شد.
دکتر آیتی در این جلسه ضمن تبریک فرا رسیدن سال تحصیلی جدید به دانشجویان از همراهی همکاران و دانشجویان در شرایط موجود تشکر و قدردانی کرد و از دانشجویان خواست تا با ارتباط مستمر با اساتید و پیگیری امور آموزشی از افت تحصیلی جلوگیری نمایند و با تبدیل تهیدهای به فرصت شرایط خوبی را برای خود و دانشگاه رقم بزنند.
دکتر واحدی پور؛ رئیس دانشکده فنی فردوس نیز ضمن عرض خیر مقدم خدمت دانشجویان نوورود از دانش‌آموختگان دانشکده خواست تا صادقانه و دلسوزانه برای رشد و تعالی این خطه اسلامی خدمت کنند.
در ادامه معاون محترم آموزش دانشکده ، به بیان و تشریح آیین نامه ها و قوانین آموزشی پرداخت.
معاون اداری و مالی و مدیران گروه های آموزشی نیز به بیان موضوعات حوزه ی کاری خود پرداختند.
در پایان با اهدای لوح تقدیر به فارغ التحصیلان از آنان تشکر و قدردانی به عمل آمد.