دانشگاه بیرجند به درگاه واحد خدمات هوشمند دولت الکترونیک متصل شد

۲۴ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۲ کد : ۲۴۳۳۱ اخبار برگزیده
سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه بیرجند گفت: سامانه‌های دانشگاه بیرجند به درگاه واحد خدمات هوشمند دولت الکترونیک متصل گردیده است.
دانشگاه بیرجند به درگاه واحد خدمات هوشمند دولت الکترونیک متصل شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مهندس محمودرضا تولا، سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه بیرجند با اعلام خبر اتصال سامانه‌های دانشگاه به پنجره واحد خدمات هوشمند دولت الکترونیک، گفت: با تلاش تیم برنامه نویسی دانشگاه خدمات الکترونیک مهم دانشگاه بیرجند در مرحله اول در این درگاه قرارداده شده است.
وی با توجه به رویکرد تسهیل امور و افزایش رضایت‌مندی مردم و الکترونیکی شدن خدمات، گفت: طبق قانون بودجه کل کشور، دانشگاه‌ها مکلف به ایجاد خدمات هوشمند خود و اتصال آن به پنجره خدمات هوشمند ملی شده‌اند، لذا پیوستن دانشگاه به پنجره خدمات هوشمند ملی در اولویت کاری قرار گرفت و سامانه‌های الکترونیکی دانشگاه در این پنجره قرار گرفت.
منهدس تولا با اعلام برنامه‌ها و اقدامات صورت پذیرفته در خصوص اتصال به پنجره واحد خدمات دانشگاهی بیان کرد: پنجره واحد خدمات دانشگاه بیرجند امکانی جدید در راستای یکپارچه سازی تمامی خدمات در یک پنجره واحد است.
سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه بیرجند، افزود: در حال حاضر دانشگاه بیرجند علاوه بر 14 سرور سخت افزاری و 129 سرور مجازی فعال دارای سرویس محاسبات سنگین جهت استفاده دانشجویان و اساتید می‌باشد. وی همچنین به پشتیبانی از  773 گوشی Voip در نقاط جغرافیایی مختلف دانشگاه اشاره کرد و گفت:  زیر ساخت اصلی ارتباطی بین نقاط مختلف دانشگاه فیبر نوری است.
شایان ذکر است؛  برای مشاهده این پنجره واحد بایستی به درگاه خدمات دولت هوشمند به آدرس my.gov.ir وارد شوید.