برگزاری جلسه دفاعیه پایان‌نامه کارشناسی ارشد با عنوان بررسی کاربرد رنگ در فرهنگ و هنر عشایر بویراحمددر دانشگاه بیرجند

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۷:۱۶ کد : ۲۷۷۶۰ اخبار دانشکده
درپژوهش صورت گرفته توسط دانشجوی دانشکده هنر دانشگاه بیرجند،کاربرد رنگ در فرهنگ و هنر عشایر بویراحمد(مطالعه مورد: لباس و دستبافته) مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش دانشکده هنر، خانم آمنه منصوری دانشحوی کارشناسی ارشد هنراسلامی‌(مطالعات تاریخی) از پایان نامه خویش که به موضوع روابط رنگی حاکم بر فرهنگ و هنر عشایر بویر احمد می پرداخت، دفاع کردند. در این پایان نامه که به راهنمایی دکتر آرزو پایدارفرد و مشاوره ی خانم فرزانه فخر انجام شد، از نظریات نظریه پرداز مشهور روسی در زمینه نشانه‌شناسی فرهنگی، یوری لوتمان استفاده شد و با آنالیز و تحلیل رنگی عکس‌های برگرفته از زندگی و آیین های مردم بویراحمد با الگوریتم کمنز، نرم‌افزار فتوشاپ و اکسل به تحلیل رنگ در فرهنگ و هنر عشایر این استان پرداخته شد و در نهایت دو مؤلفه مهم فرهنگی، لباس و دستبافته در دوره اخیر زندگانی مردمان عشایر لر آسیب‌شناسی شدند. داوری این پایان نامه را دکتر محمد علی بیدختی و دکتر علی زارعی بر عهده داشتند.